top of page

Samen maak je écht mooie 
dingen

About

Bam gelooft dat de samenwerking zorgt voor de magie in de vormgeving. Het is de dynamiek die ontstaat wanneer we samen het creatief traject in duiken. Jij bent expert en kenner van jouw organisatie. Bam  vertaalt jouw verhaal naar een beeld, een verhaal of een vorm. 

Daarnaast heeft Bam een groot netwerk aan hele fijne freelancers en mede ondernemers. die er voor zorgen dat geen enkel project te groot is. Zo heb je de expertise van een groot bureau met de agility van een freelancer. Win Win! 

Paar van die helden zien? 

June Nauta

June Nauta

Marketing Maven Extraordinaire! Met mooie plaatjes alleen ben je er namelijk niet. June is dé expert als het aankomt op het implementeren van (digital) campagnes. Van social tot aan SEO, het meetbaar maken van de dingen die soms lastig te meten zijn. De perfecte next step.

Vivian Lips

Vivian Lips

Deze vrouw kan uit iedere muurbloem een verhaal krijgen die het waard is om te horen.  Een beest in editten en maakt ze ook nog eens een podcast. "Ik  houd ervan om persoonlijke verhalen een podium te geven, ieder mens heeft een goed verhaal te vertellen" - De ultieme creatieve duizendpoot. 

Cynthia Trinocque

Cynthia trinocque

Het hebben van een uitmuntend gevoel voor stijl  en vorm is dan mogelijk toch een Franse eigenschap. Hoe dan ook, deze Art Director weet zeer goed wat ze doet en krijgt op elk project net dat extra glanzende randje. vurige voorvechter van echt uniek design en daarnaast ook nog eens een heel fijn mens.

Iris van Seben

Iris van Seben

Goed met woorden, goed met taal, het juiste kunnen zeggen en schrijven op het juiste moment.  Want het vinden van de juiste woorden is echt niet altijd makkelijk. Gelukkig is daar Iris. Ook fijn? Iris is een voorvechter van een betere, gezondere, groenere en meer speelse wereld. 

x

Kim Markerink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Zelf een creatieve held en zoek je naar samenwerkingen?

Bam is altijd opzoek naar fijne nieuwe samenwerkingen, ondernemers 
en allround creatieverds, Dus schroom niet, en kom langs voor koffie!

bottom of page